Bergsportweek

We zetten onze tenten op in Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Zwitserland. Altijd in een gebied dat voor elk wat wils te bieden heeft: van prachtige wandelingen tot gletsjeroversteken, dus veel alpien plezier.

Er is plaats voor dertig deelnemers: van beginnende bergsporters tot zeer ervaren alpinisten, van wandelaars tot klimmers, van jong tot oud. Ook voor gezinnen met kinderen is deze week een leuke activiteit!

Binnen deze gevarieerde groep maak je zelf het programma. De activiteiten, die vaak in wisselende groepssamenstelling worden ondernomen, hangen af van ieders eigen inzet, initiatief en ervaring. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de tochten die je onderneemt. Een bergsportweek is geen cursus of verzorgde reis met excursies! Uiteraard kun je voor een moeilijke tocht een locale gids inhuren, maar ook ervaren deelnemers zijn daartoe vaak bereid. Deze activiteit duurt uiteraard één week, maar als je langer wilt blijven, valt dat best met de campingbeheerder te regelen.
Ter voorbereiding op deze bergsportweek organiseren we een gezamenlijke dag ter kennismaking en natuurlijk om al plannen te maken.