Wandelen

Sallandse Zwerftochten

Met deze wandelingen willen we gezamenlijk de prachtige natuur en cultuur van Salland verkennen en trainen voor tochten in bergsportgebieden. Het is geen vaste groep wandelaars, maar een activiteit waar je aan mee kan doen. Het wordt gewaardeerd als je van te voren aanmeldt, dan kunnen we ook aanvullende informatie doorgeven. Maar je kan ook spontaan naar het startpunt komen en met ons meelopen. De wandelingen zijn altijd op zondag en tussen de 15 en 20 kilometer lang. Het kan een stuk van een LAW zijn, een rondwandeling uit een gids of een echte zwerftocht op basis van waypoints.
Je neemt je eigen eten en drinken mee. Wanneer we onderweg horeca tegenkomen, overleggen we onderling om wel of niet daarvan gebruik te maken. Hou rekening met slecht weer en modder! Onderweg kun je uiteraard gezamenlijke plannen bespreken voor toekomstige activiteiten, Er zijn al ideeën voor meerdaagse zwerftochten en bergtochten! Uiteraard zij ideeën voor nieuwe tochten welkom. Is er een tocht of gebied waar je een keer naar toe wil? Neem contact met ons op!

Aanmelden voor een wandeling en/of meer informatie kan per telefoon of e-mail bij de coördinator van de betreffende wandeling. Algemene informatie over het wandelprogramma van de Sallandse Zwerftochten kun je krijgen bij de wandelcoördinator, zie de contactpagina. Ga naar de agenda.