Basiscursus Rotsklimmen 2020

Basiscursus Rotsklimmen 2020

Vindt plaats op

 Geannuleerd

 

Deze cursus is bedoeld voor diegene die zich de grondbeginselen van het buiten klimmen eigen willen maken.

 

 

Iedereen, die denkt of weet dat buiten klimmen leuk en uitdagend is, kan meedoen. Ervaring met kimmen is niet nodig.

 

Naast theorie wordt er geklommen op een klimmuur en in de vrije natuur op de rotsen van Duitsland. We leren je onder andere het naklimmen van een route, het zekeren van een klimmer en abseilen. Durf je al wat meer, dan kun je in deze cursus, natuurlijk in overleg met de instructeur, ook jouw eerste route voorklimmen. Klimmers die jaren geleden een cursus gevolgd hebben en door omstandigheden deze kennis niet hebben bijgehouden, zijn ook van harte welkom. Tijdens deze cursus kun je opgaan voor het klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope.

 

Het aantal cursisten is minimaal vijf en maximaal tien. Deze cursus kost 85,- euro inclusief het klimvaardigheidsbewijs (7,50 euro), exclusief de kosten van vervoer, overnachting en eten.

 

- Vrijdagavond, 27 maart, theorieavond, locatie: Calowand, Zwolle
- Zondag, 29 maart, klimdag, locatie: Duitsland
- Vrijdagavond 3 april, theorieavond, locatie: Sportcentrum Marian, Oldenzaal
- Zondag 5 april, klimdag, locatie: Duitsland
- Zaterdag 18 en zondag 19 april, weekend, locatie: Ith Duitsland

 

 

Je kunt je aanmelden voor deze cursus bij de eerste activiteit zolang de 'MELD JE AAN' button beschikbaar is. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Bij het aanmelden worden automatisch gegevens uit de NKBV-administratie aan jouw inschrijving toegevoegd betreffende: klimvaardigheidsbewijzen, verzekeringen en NKBV-regio. Betalen doe je met IDEAL. Minimum leeftijd is 16 jaar. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je meedoen als ook een ouder zich aanmeldt voor deze cursus.

 

Wanneer het minimaal aantal cursisten niet wordt bereikt en de activiteit wordt afgelast, krijg je uiteraard bericht. Het inschrijfgeld wordt daarna teruggestort.

 

Voor meer informatie kan je mailen met de coördinator van deze cursus: Ritchie Ottens