Bergsportweek 2017

Bergsportweek 2017

Vindt plaats op tot en met

In 2017 organiseren we een bergsportweek van zondag 6 augustus tot en met zaterdag 12 augustus (week 32). In deze week gaan we bergsportactiviteiten ondernemen in Parc National des Écrins, Frankrijk. We kamperen op camping Ailefroide, een camping met veel klimmogelijkheden in de directe omgeving. http://www.ailefroide.fr/camping/

Vindt plaats op week 32, zondag 6 augustus t/m zaterdag 12 augustus in 2017

Locatie: Camping d’Ailefroide, 05340 Pelvoux. Coördinatie: Selma Jacobs 06-10288499 of email selma@online.nl

Er is plaats voor dertig deelnemers: van beginnende bergsporters tot zeer ervaren alpinisten, van wandelaars tot klimmers, van jong tot oud. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een leuke activiteit! Maar ook als je alleen komt zal je altijd aansluiting vinden binnen de groep. Dit jaar gaat het basiskamp gegarandeerd door.

Binnen deze gevarieerde groep maak je zelf het programma. De activiteiten, die vaak in wisselende groepssamenstelling worden ondernomen, hangen af van ieders eigen inzet, initiatief en ervaring. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de tochten die je onderneemt, Bij deelname bergsportactiviteiten tijdens de bergsportweek is een bergsportverzekering verplicht.

Een bergsportweek is geen cursus of verzorgde reis met excursies. Uiteraard kun je voor een moeilijke tocht een lokale gids inhuren, maar samen komen we ook een heel eind. Om elkaar vooraf te ontmoeten en ook om plannen te maken organiseren we in juni een gezamenlijke voorbereidingsdag. Opgeven voor 15 juni 2017.

Informatie via Selma