Bergsportweek 2018

Bergsportweek 2018

Vindt plaats op tot en met

Deze zomer organiseren we een bergsportweek van zondag 5 augustus tot en met zaterdag 11 augustus (week 32).

In deze week gaan we bergsportactiviteiten ondernemen in de Alpen.

Er is plaats voor dertig deelnemers: van beginnende bergsporters tot zeer ervaren alpinisten, van wandelaars tot klimmers, van jong tot oud. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een leuke activiteit! Maar ook als je alleen komt zal je altijd aansluiting vinden binnen de groep. Dit jaar gaat het basiskamp gegarandeerd door.

Binnen deze gevarieerde groep maak je zelf het programma. De activiteiten, die vaak in wisselende groepssamenstelling worden ondernomen, hangen af van ieders eigen inzet, initiatief en ervaring. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de tochten die je onderneemt, Bij deelname bergsportactiviteiten tijdens de bergsportweek is een bergsportverzekering verplicht.

Een bergsportweek is geen cursus of verzorgde reis met excursies. Uiteraard kun je voor een moeilijke tocht een lokale gids inhuren, maar samen komen we ook een heel eind. Om elkaar vooraf te ontmoeten en ook om plannen te maken organiseren we in mei of juni een gezamenlijke voorbereidingsdag. In overleg bepalen we waar we heen gaan in de Alpen.

Informatie via(alleen coördinatie vooraf, is zelf niet aanwezig tijdens activiteit) Selma