Bergsportweekend

Bergsportweekend

Vindt plaats op tot en met

Locatie: Sauerland, Duitsland

Het bergsportweekend is van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei 2016, in de buurt van klimgebied Unterer Elberskamp, Finnentrop – Schliprüthen. Dat is ongeveer 3 uur rijden vanaf Zwolle. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een leuke activiteit! Maar ook als je alleen komt zal je altijd aansluiting vinden binnen de groep.

De opzet van het bergsportweekend is in grote lijnen dezelfde als die van de bergsportweek. Iedere dag worden onderling afspraken gemaakt wie wat gaat doen en wie het leuk vindt activiteiten gezamenlijk te doen. Zo vormen zich dagelijks wisselende groepjes die gaan wandelen, klimmen, fietsen of mountainbiken. We kamperen op de camping http://www.campingplatz-schlipruethen.de/ .

De deelnemersbijdrage (exclusief camping) voor 2017 is: € 2,50 per persoon met een maximum van € 10,- per inschrijving voor gezinnen. Elke vijfde en volgende inschrijving mag gratis mee. In totaal is er plaats voor 30 deelnemers. Bij deelname bergsportactiviteiten tijdens het bergsportweekend is een bergsportverzekering verplicht. Coördinatie: Selma Jacobs 06-10288499 of email selma@online.nl