Geannuleerd: Bergsport Inspiratieavond

Geannuleerd: Bergsport Inspiratieavond

Vindt plaats op

Helaas moeten we deze avond annuleren.

 

Helaas moeten we deze avond annuleren. We hopen de avond op een ander moment opnieuw aan te bieden.

------

Programma
18.30               Inloop
19.00               Aftrap bestuur NKBV regio Oost.
19.30 / 20.15    Lezing Niels Leenders. De Bergsport Zero Challenge.
20.30               Pauze
20.45 / 21.30    Lezing Reinier Bos.  Micro avonturen: omdat micro ook heel erg macro kan zijn.
21.15 / 22.30   Het stellen van vragen en elkaar inspireren.
22.30               Met een glimlach weer naar huis.

We ontvangen je met een kop koffie of thee en koek. Een drankje voor in de pauze en één drankje met een lekkere hap als afsluiter wordt je door de NKBV aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Plaats : Omni Mobilae, Berkendijk 10, 8141 RD Heino, www.omnimobilae.nl, tel  : 0572 355876

Niels Leenders, De bergsport Zero Challenge

Niels is aanjager van 360°, een gepassioneerde gids en groot liefhebber van bergen, mensen en natuur. Gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader, Remote Emergency Medical Technician en mede oprichter van NLAIML.

Als gepassioneerd en ervaren bergsport- en reisondernemer verschijnt er nog steeds een grote glimlach op het gezicht van Niels Leenders als hij de natuur weer betreed. Onderdeel van zijn liefde voor de wildernis en bergen is de zorg die eenieder op zich kan nemen om het voor onze toekomstige generaties net zo mooi te houden. Met 25 jaar werkervaring in de reiswereld, een van de eerste UIMLA International Mountain Leaders van Nederland, oprichter van 360° Explore en oud bestuurder en opleider van NLAIML heeft hij een dankbaar en breed referentie kader voor de bergsport en het toerisme opgebouwd. Daarvan je leer bovenal zelf maar het voelt ook goed verantwoordelijkheid te nemen voor een nog veel bewuste reis- en bergsportwereld. Laat je met mooie video's meenemen in verhalen over #minus1plastic, kleine verbeteringen grote veranderingen en de bergsport Zero Challenge.

Reinier Bos, omdat micro ook heel macro kan zijn

Reinier Bos. Gymleraar wanneer het moet, UIMLA International Mountain Leader, Wilderness First Aid'er en in de bergen te vinden wanneer het maar kan. Enthousiast voor elke wandeling of trektocht om anderen de bergen te laten beleven.

Wat je plan of bestemming ook is, een micro avontuur is kort, van 24 uur tot hooguit een paar dagen. Blijf dicht bij huis en zoek de pareltjes bij jou in de omgeving. Of je nu gaat wandelen, kanoën of fietsen, alles kan, alles mag. Tijdens zo’n korte break ben je al snel het gevoel van tijd en stress kwijt en daarmee is het een fantastische manier om je te “resetten” van de dagelijkse gang van zaken. De gidsen van 360° Explore zijn ervaringsspecialisten in unieke micro avonturen en International Mountain Leader Reinier Bos neemt je mee op een paar schitterende micro avonturen.