Klimweekend Hotton (B) 2020

Klimweekend Hotton (B) 2020

Vindt plaats op tot en met

Klimweekend Hotton 6-7 juni 2020

 

Zaterdagochtend ca. 9.30 uur verzamelen we op de parkeerplaats vlakbij het klimgebied van Hotton.

Van daaruit wandelen we gezamenlijk naar de rotsen. Voornamelijk single-pitch als ook enkele routes multi-pitch zijn daar goed te klimmen. De klimrotsen van Hotton zijn prachtig gelegen aan de Ourthe en op loopafstand van het dorp Hotton.

Zowel beginners (met KVB) als gevorderden kunnen hier uit de voeten.

We overnachten op een camping in de buurt; Camping Pont de Deulin (Rue du Monument 49, Hotton). De camping heeft een taverne met een kleine kaart met warme maaltijden of je kan zelf/gezamenlijk koken bij de tent. Zondag na het ontbijt, rijden we wederom naar de rotsen van Hotton waar we tot ca. 15.00 uur weer veel klimmeters kunnen maken.

Naast dat je lid moet zijn van de NKBV heb je tenminste een basiscursus rotsklimcursus gevolgd of je bent in bezit van een klimvaardigheidsbewijs OV. Behoor je tot een SAC of andere regio neem dan eerst per e-mail contact op met de coördinator of er voldoende plek is en deelname mogelijk is. Voor meer informatie kan je terecht bij de coördinator Pieter-Jan van der Eijk.

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit zolang de 'MELD JE AAN' button beschikbaar is (tot uiterlijk vijf dagen voor aanvang activiteit). Wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt, kun je je aanmelden als reserve.

Voor het klimmen in België heb je een klimjaarkaart nodig. Bij het aanmelden worden automatisch enkele gegevens uit de NKBV-administratie aan jouw inschrijving toegevoegd: klimjaarkaart, kaderfunctie, klimvaardigheidsbewijzen, verzekering en NKBV-regio. Na het aanmelden ontvang je direct per e-mail een bevestiging.

In de week voor vertrek stuurt de coördinator per e-mail een lijst met de deelnemers (incl. contactinformatie) en een voorzet voor een auto indeling. Ook krijg je nadere informatie over de plaats van samenkomst, de camping, het klimgebied enz.

Neem voor meer informatie even contact op met coördinator Pieter-Jan van der Eijk.