Klimweekend Yvoir en Durnal (B) 2019

Klimweekend Yvoir en Durnal (B) 2019

Vindt plaats op tot en met

Actief van start met het eerste klimweekend België dit jaar.

Zaterdag verzamelen we bij het klimgebied van Yvoir en gaan lekker klimmen. Zowel single-pitch als multi-pitch is daar goed te beoefenen. Zaterdagavond  overnachten we op een camping. Waar, dat is afhankelijk welke campings er al open zijn zo vroeg in het seizoen. In april is het nog vroeg donker en meestal ´s avonds snel  fris. Daarom proberen we een camping te vinden waar je naast overnachten ook eenvoudig warm kan eten en we kunnen natafelen als je wil.

Zondag na het ontbijt, rijden we richting de groeve van Durnal een mooie compacte klimtuin waar je na de winterstop weer lekker veel meters kunt maken.

Naast dat je lid moet zijn van de NKBV heb je tenminste een basiscursus rotsklimcursus gevolgd of je bent in bezit van een klimvaardigheidsbewijs OV.

Behoor je tot een SAC of andere regio neem dan eerst per e-mail contact op met de coördinator of er voldoende plek is en deelname mogelijk is.

Voor meer informatie kan je bij terecht bij de coördinator Guusje van Leeuwen Je kunt je aanmelden voor deze activiteit zolang de 'MELD JE AAN' button beschikbaar is (tot uiterlijk vijf dagen voor aanvang activiteit). Er is plaats voor maximaal 15 personen (inclusief instructeurs). Wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt, kun je je aanmelden als reserve. Voor het klimmen in België heb je een klimjaarkaart nodig.

Bij het aanmelden worden automatisch enkele gegevens uit de NKBV-administratie aan jouw inschrijving toegevoegd: klimjaarkaart, kaderfunctie, klimvaardigheidsbewijzen, verzekering en NKBV-regio.

Na het aanmelden ontvang je direct per e-mail een bevestiging. In de week voor vertrek stuurt de coördinator per e-mail een lijst met de deelnemers (incl. contactinformatie) en een voorzet voor een auto indeling. Ook krijg je nadere informatie over de plaats van samenkomst, de camping, het klimgebied enz.

Neem voor meer informatie even contact op met coördinator Guusje van Leeuwen