Lezing Wilco van Rooijen

Lezing Wilco van Rooijen

Vindt plaats op

Op 1 november 2017 organiseren de NKBV Regio Oost en de Twentse Studenten Alpen Club een lezing van Wilco van Rooijen. Deze lezing wordt gesponsord door Damsté Advocaten en Notarissen.

Wilco van Rooijen is Nederlands bekendste bergsporter / avonturier. Hoewel hij vele extreme tochten op zijn naam heeft staan is hij vooral beroemd geworden door zijn tocht op de K2. Tijdens deze tocht heeft hij noodgedwongen 3 dagen gebivakkeerd boven de 7.500 meter. Een onvoorstelbaar verhaal van moed en doorzettingsvermogen!

In zijn lezing gaat Wilco in op samenwerken, volharding en het behalen van succes. Hierbij plaatst hij zijn ervaringen in een bredere context waarbij de bergsport een metafoor is. Dit is dan ook een lezing bij uitstek geschikt voor iedereen zijn grenzen wil verleggen. Het belooft een inspirerende en energie gevende avond te worden!

Aanmelden

Wil jij zeker zijn van een plek op 1 november? Meld je dan nu aan! Het aantal kaarten is beperkt. Je hoeft geen lid te zijn van de NKBV om kaarten te kunnen kopen.

Ben je lid van de TSAC? Dan kan je de kaarten regelen via jouw vereniging.

Kosten

Dankzij de steun van diverse sponsdoren kunnen we de kaarten tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts EUR 12,50.

Aan de deur kunnen de kaarten gekocht worden dmv eenmalige machtiging.

Locatie & tijd?

1 november 2017. Zaal open 19.30. Start lezing start om 20.00 uur. Na de lezing is er de mogelijkheid om Wilco persoonlijk te ontmoeten tijdens de borrel.

Universiteit Twente, Cultureel centrum de Vrijhof. De Veldmaat 5 te Enschede. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Vragen?

Stel ze op reinier@oost.nkbv.nl 

 

LET OP: ONLINE INSCHRIJVEN KAN TOT 1 NOVEMBER 15 UUR! KAARTEN ZIJN OOK AAN DE DEUR VERKRIJGBAAR VIA EENMALIGE MACHTIGING.