Klimweekend Hotton 2012

door Guusje

Klimweekend:    31 maart - 1 april 2012
Deelnemers:      zaterdag 10, zondag 11
Overnachting:    'Camping Pont de Deulin' te Deulin vlakbij Hotton

Op vrijdag waren al twee auto’s richting België gereden en zaterdag volgde de rest. Marc kwam alleen op zondag klimmen, even op en neer met de auto.

Zaterdag waren we met z'n tienen en hadden we de rots voor ons zelf,  op twee andere klimmers na. Lekker geklommen met zijn allen. Aan het eind van de dag waren we blij met ons kampvuur op de camping want het was weliswaar droog weer maar er stond een koude wind.

Op de camping waren we de enige gasten bij eigenaren Frans en Esther. We waren de eerste groep van het nieuwe seizoen want de camping ging juist dit weekend open. Eerst een biertje bij het vuur en daarna in het restaurantje van de camping aan de spagetti. Met kaarsjes op tafel en veel gastvrijheid kregen we een VIP-behandeling.

Het was een koude nacht met 's morgens rijp op de tenten en het gras. Maar... de strakblauwe lucht belooft veel goeds. Halverwege de eerste route konden we in de zon langzaam opwarmen. Omstreeks 15.00 uur zijn we nog samen iets gaan drinken bij het restaurnat vooraan de weg en toen op weg naar huis.